İkinci Bahar yeniden başlıyor

İkinci Bahar yeniden başlıyor


 
Bugün sokağa çıkıp “En sevdiğiniz Türk dizisi hangisiydi?” diye sorsak hiç şüphe yok ki, 100 kişiden 99’u ‘İkinci Bahar’ cevabını verir. 1998-2001 yılları arasında yayınlanan, başrollerini Şener Şen, Türkan Şoray, Nurgül Yeşilçay, Ozan Güven, Güven Hokna, Özkan Uğur, Meral Okay’ın canlandırdığı ‘İkinci Bahar’ gerçekten en şahane dizilerimizden biriydi. Yayınlandığı dönemde kanal devam etmek istemiş ama yapımcı “Tadında kalsın” demiş ve diziyi bitirmişti. Finalinin yayınlandığı gece insanlar ekrana kilitlenmişti. Sokaklardan bir araba bile geçmiyordu. Efendim, o yıllarda seyirciye saygı vardı. Hikayenin lastik gibi uzamasına izin verilmezdi. Ne de olsa sevildik deyip aynı olayları izlemezdik. Ne yapsak tutar diye bir anlayış yoktu. 
 
Birçok star kazandırdı!
 
Üstelik bize inanılmaz starlar da kazandırdı. Düşünsenize; Nurgül Yeşilçay, Ozan Güven, Devin Özgür Çınar, Ali Atay bize bu dizinin hediyesinde. Bir daha da o tatta bir dizimiz olamadı. Yıllardır “İkinci Bahar gibi dizimiz olsa da izlesek” derim. Ama bir türlü olamadı. 
 
Şimdi ‘İkinci Bahar’ yeniden başlıyor. Kanaltürk’te yarından itibaren hafta içi her gün 17.15’te tekrarları yayınlanacak. Açıkçası ben hepsini çok özledim. Siz de Ali Haydar ve hayatını benim gibi özleyenlerdenseniz kaçırmayın derim.
kaynak:https://www.gazetevatan.com/oya-dogan-715801-yazar-yazisi-ikinci-bahar-yeniden-basliyor/